Achternaam BettinardiMeer weten over de achternaam Bettinardi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettinardi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettinardi leven.

De Bettinardi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettinardi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettinardi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettinardi

Bekijk kaart van de achternaam Bettinardi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettinardi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettinardi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettinardi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettinardi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettinardi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettinardi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettinardi in de wereld

 1. Italië Italië (371)
 2. Brazilië Brazilië (96)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (70)
 4. Argentinië Argentinië (61)
 5. Spanje Spanje (2)
 6. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettinardi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettinardi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettinardi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettinardi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettinardi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettinardi. Dit komt doordat de achternaam Bettinardi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettinardi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettinardi.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettinardi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettinardi, zoals we kunnen zien.

 1. Bettner
 2. Botnari
 3. Betiner
 4. Betnar
 5. Battaner
 6. Bednar
 7. Bednarcik
 8. Bednarek
 9. Bednarik
 10. Bednark
 11. Bednarski
 12. Bednarz
 13. Beutner
 14. Bittner
 15. Bodnari
 16. Boettner
 17. Botnaru
 18. Bottner
 19. Buettner
 20. Butnar
 21. Butnariu
 22. Butnaru
 23. Buttimer
 24. Buttner
 25. Bytnar
 26. Botnar
 27. Botnariu
 28. Bednara
 29. Batanero
 30. Battomor
 31. Bautner
 32. Bedemar
 33. Bedmar
 34. Bednarova
 35. Bednarska
 36. Bedner
 37. Bednorz
 38. Betmer
 39. Bitner
 40. Boatner