Achternaam BetunMeer weten over de achternaam Betun is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betun in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betun leven.

De Betun achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betun, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betun zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betun

Bekijk kaart van de achternaam Betun

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betun ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betun draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betun die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betun vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betun zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betun onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betun in de wereld

 1. Ecuador Ecuador (658)
 2. Brazilië Brazilië (20)
 3. Turkije Turkije (4)
 4. Argentinië Argentinië (2)
 5. Oekraïne Oekraïne (2)
 6. Afghanistan Afghanistan (1)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Mauritius Mauritius (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Soedan Soedan (1)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betun hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betun in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betun de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betun een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betun stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betun.

 1. Batun
 2. Betin
 3. Beton
 4. Betune
 5. Butun
 6. Baeten
 7. Batan
 8. Baten
 9. Batin
 10. Baton
 11. Beaton
 12. Bedan
 13. Beden
 14. Bedin
 15. Bedon
 16. Beduhn
 17. Beeton
 18. Betana
 19. Bethin
 20. Bethon
 21. Bethum
 22. Bethune
 23. Betiny
 24. Betten
 25. Bettin
 26. Betton
 27. Bitan
 28. Biton
 29. Bitoun
 30. Bituin
 31. Bituna
 32. Botan
 33. Boten
 34. Bothun
 35. Botin
 36. Boton
 37. Butan
 38. Buten
 39. Butin
 40. Betina