Achternaam BetzenMeer weten over de achternaam Betzen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betzen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betzen leven.

De Betzen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betzen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betzen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betzen

Bekijk kaart van de achternaam Betzen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betzen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betzen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betzen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betzen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betzen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betzen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betzen in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (447)
 2. Duitsland Duitsland (91)
 3. Luxemburg Luxemburg (54)
 4. Canada Canada (1)
 5. Colombia Colombia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betzen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betzen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betzen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betzen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betzen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzen. Dit komt doordat de achternaam Betzen vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betzen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betzen veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betzen, zoals we kunnen zien.

 1. Betzuen
 2. Botzen
 3. Butzen
 4. Betson
 5. Betzing
 6. Betzner
 7. Bitzan
 8. Botsen
 9. Botzin
 10. Butzin
 11. Botzan
 12. Batzin
 13. Betzina
 14. Batkin
 15. Batson
 16. Beatson
 17. Bedson
 18. Betegon
 19. Bitson
 20. Bodzin
 21. Botezan
 22. Botizan
 23. Botkin
 24. Botson
 25. Bottjen
 26. Budgen
 27. Budzien
 28. Budzyn
 29. Butson
 30. Butzine
 31. Butzman
 32. Butzner
 33. Betjane
 34. Bodzan
 35. Batzing
 36. Buettgen
 37. Bodzon
 38. Badzin
 39. Betjeman
 40. Betteson