Achternaam BetznerMeer weten over de achternaam Betzner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betzner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betzner leven.

De Betzner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betzner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betzner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betzner

Bekijk kaart van de achternaam Betzner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betzner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betzner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betzner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betzner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betzner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betzner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betzner in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (428)
 2. Duitsland Duitsland (174)
 3. Canada Canada (53)
 4. Frankrijk Frankrijk (14)
 5. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (8)
 6. Australië Australië (2)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betzner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betzner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betzner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betzner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betzner enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Butzner
 2. Betzen
 3. Betzuen
 4. Betsinger
 5. Betzing
 6. Botzen
 7. Butzen
 8. Butzine
 9. Betjane
 10. Betzina
 11. Betegon
 12. Betson
 13. Bitzan
 14. Botsen
 15. Bottjen
 16. Botzheim
 17. Botzin
 18. Budzien
 19. Butzin
 20. Butzman
 21. Botzan
 22. Batzin
 23. Botsane
 24. Batzing
 25. Buettgen
 26. Bitchener
 27. Betchim
 28. Batacan
 29. Batchan
 30. Bateson
 31. Baticon
 32. Batkin
 33. Batkins
 34. Batson
 35. Battson
 36. Beatson
 37. Bedson
 38. Bettison
 39. Bitson
 40. Bodzenta