Achternaam BetzyMeer weten over de achternaam Betzy is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betzy in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betzy leven.

De Betzy achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betzy, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betzy zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betzy

Bekijk kaart van de achternaam Betzy

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betzy ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betzy draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betzy die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betzy vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betzy zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betzy onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betzy in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (64)
 2. Frankrijk Frankrijk (29)
 3. India India (5)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Chili Chili (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Mexico Mexico (1)
 9. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 10. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betzy hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betzy in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betzy de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betzy een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betzy enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzy. Dit komt doordat de achternaam Betzy vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betzy hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betzy maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betzy, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betzy, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betzy met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betz
 2. Betsy
 3. Betzi
 4. Baetz
 5. Batz
 6. Beetz
 7. Beitz
 8. Betes
 9. Betis
 10. Betka
 11. Betke
 12. Bets
 13. Betsey
 14. Betts
 15. Bietz
 16. Bitz
 17. Botz
 18. Butz
 19. Butze
 20. Betko
 21. Betaza
 22. Betco
 23. Betaj
 24. Betas
 25. Batzu
 26. Betse
 27. Betsa
 28. Betje
 29. Baatz
 30. Baitz
 31. Batac
 32. Batch
 33. Bates
 34. Batez
 35. Batis
 36. Batiz
 37. Batka
 38. Batke
 39. Batko
 40. Batog