Achternaam BhagtaniMeer weten over de achternaam Bhagtani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhagtani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhagtani leven.

De Bhagtani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhagtani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhagtani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhagtani

Bekijk kaart van de achternaam Bhagtani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhagtani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhagtani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhagtani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhagtani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhagtani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhagtani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhagtani in de wereld

 1. India India (957)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (158)
 3. Spanje Spanje (34)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 5. Engeland Engeland (5)
 6. Tanzania Tanzania (2)
 7. Andorra Andorra (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Chili Chili (1)
 10. China China (1)
 11. Hong Kong Hong Kong (1)
 12. Oman Oman (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhagtani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhagtani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhagtani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhagtani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhagtani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhagtani. Dit komt doordat de achternaam Bhagtani vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhagtani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhagtani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhagtani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhagtani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bastani
 2. Bastan
 3. Bastant
 4. Bastiani
 5. Bastoni
 6. Baztan
 7. Boustani
 8. Bogdani
 9. Bustani
 10. Bostani
 11. Bastini
 12. Bagatini
 13. Boostani
 14. Bestani
 15. Bactan
 16. Bacton
 17. Bagdon
 18. Bastain
 19. Bastande
 20. Bastante
 21. Bastean
 22. Basten
 23. Bastian
 24. Bastiant
 25. Bastin
 26. Bastine
 27. Basting
 28. Baston
 29. Bastone
 30. Bastons
 31. Baxton
 32. Beaston
 33. Bistany
 34. Bogdan
 35. Bostan
 36. Boustany
 37. Buestan
 38. Bustan
 39. Bastanes
 40. Bogdana