Achternaam BhangooMeer weten over de achternaam Bhangoo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhangoo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhangoo leven.

De Bhangoo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhangoo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhangoo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhangoo

Bekijk kaart van de achternaam Bhangoo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhangoo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhangoo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhangoo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhangoo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhangoo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhangoo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhangoo in de wereld

 1. India India (446)
 2. Canada Canada (221)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (215)
 4. Engeland Engeland (144)
 5. Pakistan Pakistan (82)
 6. Australië Australië (14)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (8)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (8)
 9. Duitsland Duitsland (7)
 10. Wales Wales (6)
 11. Polen Polen (4)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Schotland Schotland (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Nederland Nederland (1)
 16. Zweden Zweden (1)
 17. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhangoo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhangoo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhangoo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhangoo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhangoo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhangoo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhangoo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhangoo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhangoo, zoals we kunnen zien.

 1. Bango
 2. Bhangu
 3. Bangou
 4. Bhangi
 5. Bhang
 6. Bangoy
 7. Banco
 8. Bang
 9. Banga
 10. Bange
 11. Bangs
 12. Banjo
 13. Banko
 14. Banoso
 15. Banso
 16. Banzo
 17. Beingo
 18. Bengio
 19. Bengoa
 20. Bianco
 21. Bingo
 22. Bongo
 23. Bongoa
 24. Buengo
 25. Bungo
 26. Bengo
 27. Bhengu
 28. Buanga
 29. Biang
 30. Boungou
 31. Bwanga
 32. Biongo
 33. Bangó
 34. Banos
 35. Baang
 36. Boungo
 37. Boang
 38. Baanga
 39. Bengoe
 40. Banghe