Achternaam BhugalooMeer weten over de achternaam Bhugaloo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhugaloo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhugaloo leven.

De Bhugaloo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhugaloo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhugaloo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhugaloo

Bekijk kaart van de achternaam Bhugaloo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhugaloo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhugaloo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhugaloo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhugaloo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhugaloo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhugaloo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhugaloo in de wereld

 1. Mauritius Mauritius (846)
 2. Engeland Engeland (29)
 3. Nederland Nederland (5)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 5. Canada Canada (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. België België (1)
 8. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Wales Wales (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhugaloo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhugaloo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhugaloo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhugaloo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhugaloo. Dit komt doordat de achternaam Bhugaloo vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhugaloo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhugaloo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhugaloo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhugaloo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhugaloo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhagaloo
 2. Bugallo
 3. Bhogal
 4. Bigalow
 5. Bogallo
 6. Bogalo
 7. Bucalo
 8. Buckaloo
 9. Bugal
 10. Buglio
 11. Bhusal
 12. Bugala
 13. Bagala
 14. Baggaley
 15. Baglio
 16. Basalio
 17. Basallo
 18. Basalo
 19. Basgall
 20. Bassallo
 21. Bausali
 22. Bazalo
 23. Begal
 24. Bigelow
 25. Biglow
 26. Boaglio
 27. Boekeloo
 28. Bogale
 29. Boukal
 30. Bucelo
 31. Bucolo
 32. Bugel
 33. Bugella
 34. Buglea
 35. Bugli
 36. Bukala
 37. Busillo
 38. Bhujel
 39. Bhuwakul
 40. Baucal