Achternaam BhumiharMeer weten over de achternaam Bhumihar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhumihar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhumihar leven.

De Bhumihar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhumihar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhumihar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhumihar

Bekijk kaart van de achternaam Bhumihar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhumihar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhumihar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhumihar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhumihar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhumihar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhumihar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhumihar in de wereld

 1. Nepal Nepal (2394)
 2. India India (39)
 3. Qatar Qatar (22)
 4. Maleisië Maleisië (1)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhumihar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhumihar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhumihar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhumihar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhumihar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhumihar, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhumihar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhumihar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhumihar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baomar
 2. Baumer
 3. Baummer
 4. Beaumier
 5. Bemier
 6. Benhar
 7. Benmira
 8. Beumer
 9. Bomar
 10. Bouamar
 11. Bouamir
 12. Bounouar
 13. Bowmar
 14. Bumera
 15. Bummer
 16. Bunuar
 17. Beimar
 18. Bounar
 19. Bhanar
 20. Bumhira
 21. Boumour
 22. Beinar
 23. Bounher
 24. Boumehira
 25. Baumaier
 26. Bahmer
 27. Bahnmaier
 28. Bainer
 29. Bamer
 30. Bamiro
 31. Bammer
 32. Banar
 33. Baneira
 34. Banier
 35. Bannier
 36. Baynar
 37. Beamer
 38. Beaumer
 39. Beemer
 40. Behmer