Achternaam BhurMeer weten over de achternaam Bhur is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhur in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhur leven.

De Bhur achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhur, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhur zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhur

Bekijk kaart van de achternaam Bhur

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhur ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhur draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhur die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhur vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhur zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhur onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhur in de wereld

 1. India India (72)
 2. Indonesië Indonesië (26)
 3. Liberia Liberia (5)
 4. Zweden Zweden (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Argentinië Argentinië (1)
 7. Brazilië Brazilië (1)
 8. Schotland Schotland (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhur hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhur in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhur de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhur een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhur. Dit komt doordat de achternaam Bhur vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhur stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhur.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhur hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhur maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Baur
 2. Bour
 3. Bur
 4. Biur
 5. Buur
 6. Baar
 7. Baer
 8. Bahar
 9. Baher
 10. Bahhur
 11. Bahir
 12. Bahr
 13. Bair
 14. Baour
 15. Bar
 16. Barr
 17. Bauer
 18. Baura
 19. Baure
 20. Bauri
 21. Bauro
 22. Bayr
 23. Bear
 24. Beer
 25. Behar
 26. Behr
 27. Ber
 28. Berr
 29. Beury
 30. Biar
 31. Bier
 32. Bihr
 33. Bior
 34. Bir
 35. Birr
 36. Biura
 37. Biure
 38. Biuro
 39. Boar
 40. Boer