Achternaam BiaccaMeer weten over de achternaam Biacca is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biacca in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biacca leven.

De Biacca achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biacca, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biacca zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biacca

Bekijk kaart van de achternaam Biacca

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biacca ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biacca draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biacca die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biacca vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biacca zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biacca onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biacca in de wereld

 1. Italië Italië (287)
 2. Brazilië Brazilië (31)
 3. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (23)
 4. Argentinië Argentinië (3)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biacca hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biacca in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biacca de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biacca een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biacca enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biacca. Dit komt doordat de achternaam Biacca vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biacca veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biacca, zoals we kunnen zien.

 1. Bacca
 2. Biocca
 3. Bicca
 4. Baca
 5. Bacci
 6. Bacco
 7. Bacha
 8. Baica
 9. Basca
 10. Biasco
 11. Biassa
 12. Bica
 13. Bicci
 14. Bicco
 15. Bicha
 16. Biesca
 17. Bioca
 18. Biosca
 19. Bisca
 20. Biscia
 21. Boaca
 22. Bocca
 23. Bucca
 24. Biasci
 25. Bacsa
 26. Biach
 27. Biasia
 28. Bacia
 29. Baccay
 30. Biaucha
 31. Biccai
 32. Bicja
 33. Backa
 34. Biacchi
 35. Baach
 36. Baack
 37. Baacke
 38. Baasch
 39. Bac
 40. Bacai