Achternaam BiaiMeer weten over de achternaam Biai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biai leven.

De Biai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biai

Bekijk kaart van de achternaam Biai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biai in de wereld

 1. Guinee-Bissau Guinee-Bissau (23767)
 2. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (270)
 3. Portugal Portugal (75)
 4. Ivoorkust Ivoorkust (40)
 5. Macedonië Macedonië (34)
 6. India India (33)
 7. Indonesië Indonesië (14)
 8. Maleisië Maleisië (12)
 9. Hongarije Hongarije (10)
 10. Brazilië Brazilië (7)
 11. Senegal Senegal (4)
 12. Pakistan Pakistan (3)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 14. Argentinië Argentinië (1)
 15. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 16. Zwitserland Zwitserland (1)
 17. Duitsland Duitsland (1)
 18. Marokko Marokko (1)
 19. Niger Niger (1)
 20. Nigeria Nigeria (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Salomonseilanden Salomonseilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biai enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biai stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biai.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biai hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biai maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biai veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biai, zoals we kunnen zien.

 1. Bai
 2. Bhai
 3. Bia
 4. Biau
 5. Bihi
 6. Boai
 7. Biao
 8. Biwi
 9. Biah
 10. Bii
 11. Baai
 12. Biay
 13. Buai
 14. Ba
 15. Baa
 16. Baah
 17. Bae
 18. Bah
 19. Bahi
 20. Baia
 21. Baiao
 22. Baie
 23. Baih
 24. Baio
 25. Bao
 26. Bau
 27. Baw
 28. Bay
 29. Bea
 30. Beau
 31. Beaw
 32. Bei
 33. Bhoi
 34. Bi
 35. Biaou
 36. Biaye
 37. Bie
 38. Biee
 39. Bih
 40. Bio