Achternaam BiainMeer weten over de achternaam Biain is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biain in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biain leven.

De Biain achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biain, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biain zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biain

Bekijk kaart van de achternaam Biain

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biain ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biain draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biain die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biain vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biain zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biain onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biain in de wereld

 1. Spanje Spanje (402)
 2. Argentinië Argentinië (257)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Venezuela Venezuela (4)
 5. Indonesië Indonesië (3)
 6. Chili Chili (1)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. India India (1)
 10. Paraguay Paraguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biain hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biain in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biain de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biain een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biain enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biain. Dit komt doordat de achternaam Biain vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biain stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biain.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biain hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biain maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biain veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biain, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biain, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biain, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biain met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bain
 2. Beain
 3. Bian
 4. Biin
 5. Baaen
 6. Baan
 7. Baen
 8. Bahn
 9. Baim
 10. Baine
 11. Ban
 12. Bann
 13. Baon
 14. Baun
 15. Bawn
 16. Beahn
 17. Bean
 18. Behin
 19. Beian
 20. Bein
 21. Bhan
 22. Biana
 23. Biano
 24. Biayna
 25. Biehn
 26. Bien
 27. Bihan
 28. Bihn
 29. Bihun
 30. Bin
 31. Bini
 32. Binn
 33. Bion
 34. Boan
 35. Bohin
 36. Boian
 37. Boin
 38. Bouin
 39. Bowin
 40. Buan