Achternaam BiaouMeer weten over de achternaam Biaou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biaou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biaou leven.

De Biaou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biaou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biaou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biaou

Bekijk kaart van de achternaam Biaou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biaou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biaou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biaou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biaou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biaou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biaou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biaou in de wereld

 1. Benin Benin (12320)
 2. Togo Togo (1050)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (73)
 4. Ethiopië Ethiopië (36)
 5. Frankrijk Frankrijk (22)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 7. Niger Niger (7)
 8. Nigeria Nigeria (3)
 9. Canada Canada (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (2)
 11. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 12. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Gabon Gabon (1)
 15. Kenia Kenia (1)
 16. Nederland Nederland (1)
 17. Rusland Rusland (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biaou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biaou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biaou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biaou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaou. Dit komt doordat de achternaam Biaou vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Baou
 2. Biau
 3. Biao
 4. Biahou
 5. Bahou
 6. Bahu
 7. Baiao
 8. Bao
 9. Bau
 10. Bayou
 11. Beau
 12. Bia
 13. Biaye
 14. Bio
 15. Biu
 16. Boao
 17. Boau
 18. Bou
 19. Biho
 20. Baau
 21. Baoy
 22. Bohou
 23. Biah
 24. Baoe
 25. Bieu
 26. Biai
 27. Biay
 28. Bioy
 29. Beyou
 30. Baayou
 31. Bayu
 32. Ba
 33. Baa
 34. Baah
 35. Bae
 36. Bah
 37. Baha
 38. Bahe
 39. Bahi
 40. Baho