Achternaam BibbeyMeer weten over de achternaam Bibbey is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibbey in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibbey leven.

De Bibbey achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibbey, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibbey zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibbey

Bekijk kaart van de achternaam Bibbey

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibbey ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibbey draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibbey die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibbey vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibbey zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibbey onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibbey in de wereld

 1. Engeland Engeland (193)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (177)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (154)
 4. Canada Canada (9)
 5. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 6. Schotland Schotland (1)
 7. Georgië Georgië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibbey hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibbey in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibbey de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibbey een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibbey. Dit komt doordat de achternaam Bibbey vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibbey veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibbey, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibbey, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibbey, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibbey met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bibbee
 2. Bibby
 3. Bibey
 4. Babby
 5. Babey
 6. Bibb
 7. Bibbi
 8. Bibbo
 9. Bibe
 10. Bibee
 11. Biby
 12. Bobbe
 13. Bobby
 14. Bebey
 15. Bebbe
 16. Babbe
 17. Bibbie
 18. Babb
 19. Babba
 20. Babbie
 21. Babe
 22. Babei
 23. Babie
 24. Babiy
 25. Baby
 26. Baube
 27. Bebb
 28. Bebe
 29. Bebee
 30. Beby
 31. Beebe
 32. Beebee
 33. Beeby
 34. Biba
 35. Bibau
 36. Bibeau
 37. Bibi
 38. Bibo
 39. Bibow
 40. Biebau