Achternaam BibilovMeer weten over de achternaam Bibilov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibilov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibilov leven.

De Bibilov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibilov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibilov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibilov

Bekijk kaart van de achternaam Bibilov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibilov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibilov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibilov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibilov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibilov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibilov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibilov in de wereld

 1. Rusland Rusland (277)
 2. Georgië Georgië (35)
 3. Zuid-Ossetië Zuid-Ossetië (21)
 4. Canada Canada (8)
 5. Israël Israël (4)
 6. Abchazië Abchazië (2)
 7. Moldavië Moldavië (2)
 8. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 9. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 10. Estland Estland (1)
 11. Kazachstan Kazachstan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibilov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibilov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibilov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibilov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibilov. Dit komt doordat de achternaam Bibilov vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibilov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibilov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibilov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibilov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibilov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bobilev
 2. Bobylev
 3. Bahvalov
 4. Bubulovic