Achternaam BiccumMeer weten over de achternaam Biccum is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biccum in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biccum leven.

De Biccum achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biccum, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biccum zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biccum

Bekijk kaart van de achternaam Biccum

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biccum ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biccum draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biccum die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biccum vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biccum zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biccum onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biccum in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (230)
 2. Canada Canada (149)
 3. Australië Australië (1)
 4. Engeland Engeland (1)
 5. Italië Italië (1)
 6. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biccum hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biccum in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biccum de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biccum een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biccum enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biccum stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biccum.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biccum hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biccum maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biccum veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biccum, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biccum, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biccum, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biccum met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baccam
 2. Backum
 3. Bacum
 4. Baucum
 5. Bawcum
 6. Beckum
 7. Bockum
 8. Bocoum
 9. Bigum
 10. Bagum
 11. Bakkum
 12. Bascom
 13. Baucom
 14. Bausum
 15. Bawcom
 16. Beachum
 17. Beacom
 18. Becham
 19. Bechem
 20. Beckam
 21. Beckom
 22. Beechum
 23. Begum
 24. Bessum
 25. Bican
 26. Bichin
 27. Bicken
 28. Bickham
 29. Bicon
 30. Bigam
 31. Bigham
 32. Biscan
 33. Bishun
 34. Boccon
 35. Bokum
 36. Bosum
 37. Bousum
 38. Bucham
 39. Baccan
 40. Bocam