Achternaam BicjaMeer weten over de achternaam Bicja is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bicja in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bicja leven.

De Bicja achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bicja, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bicja zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bicja

Bekijk kaart van de achternaam Bicja

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bicja ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bicja draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bicja die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bicja vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bicja zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bicja onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bicja in de wereld

 1. Albanië Albanië (254)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 3. Canada Canada (1)
 4. Griekenland Griekenland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bicja hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bicja in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bicja de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bicja een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bicja enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bicja hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bicja maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bica
 2. Bicha
 3. Bicca
 4. Bijja
 5. Baca
 6. Bacca
 7. Bacha
 8. Bahja
 9. Baica
 10. Baja
 11. Bajja
 12. Beca
 13. Becka
 14. Beica
 15. Beja
 16. Bejja
 17. Bic
 18. Bicci
 19. Bicco
 20. Bice
 21. Bich
 22. Biche
 23. Bichi
 24. Bichy
 25. Bick
 26. Bicke
 27. Bico
 28. Bicu
 29. Biega
 30. Biesa
 31. Biga
 32. Bigga
 33. Bika
 34. Bioca
 35. Biocca
 36. Biojo
 37. Bisa
 38. Bisca
 39. Biscia
 40. Biswa