Achternaam DuijvenvoordeMeer weten over de achternaam Duijvenvoorde is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Duijvenvoorde in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Duijvenvoorde leven.

De Duijvenvoorde achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Duijvenvoorde, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Duijvenvoorde zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Duijvenvoorde

Bekijk kaart van de achternaam Duijvenvoorde

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Duijvenvoorde ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Duijvenvoorde draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Duijvenvoorde die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Duijvenvoorde vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Duijvenvoorde zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Duijvenvoorde onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Duijvenvoorde in de wereld

 1. Nederland Nederland (75)
 2. Engeland Engeland (1)
 3. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Duijvenvoorde hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Duijvenvoorde in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Duijvenvoorde de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Duijvenvoorde een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Duijvenvoorde stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Duijvenvoorde.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Duijvenvoorde hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Duijvenvoorde maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Duijvenvoorde veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Duijvenvoorde, zoals we kunnen zien.

 1. Dispenziere
 2. Dispenzieri
 3. Dujovne
 4. Dispensario
 5. Dispencer
 6. Deshpande
 7. Despencer
 8. Digiovine
 9. Disbennett
 10. Dispennett
 11. Dispensa
 12. Dispenza
 13. Dzyubenko
 14. Desbonne
 15. Djiboune
 16. Duis von damm
 17. Dispena
 18. Desbiendra
 19. Dziubanowski
 20. Despenser
 21. Degiovanni
 22. Desbien
 23. Desbiens
 24. Despayne
 25. Despine
 26. Despont
 27. Digiovanna
 28. Digiovanni
 29. Dukhovnitsky
 30. Dziuban
 31. Dziubinski
 32. Desbonnes
 33. Duchovny
 34. Dukpini
 35. Dukpani
 36. Deshpandey
 37. Dias afonso
 38. Di giovanna
 39. Diaz-pintado
 40. Diaz-benito