Achternaam ElberseMeer weten over de achternaam Elberse is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Elberse in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Elberse leven.

De Elberse achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Elberse, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Elberse zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Elberse

Bekijk kaart van de achternaam Elberse

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Elberse ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Elberse draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Elberse die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Elberse vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Elberse zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Elberse onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Elberse in de wereld

 1. Nederland Nederland (369)
 2. Ierland Ierland (12)
 3. Thailand Thailand (5)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 5. Japan Japan (4)
 6. Zweden Zweden (2)
 7. Uruguay Uruguay (2)
 8. België België (1)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Elberse hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Elberse in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Elberse de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Elberse een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Elberse enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Elberse. Dit komt doordat de achternaam Elberse vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Elberse stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Elberse.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Elberse veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Elberse, zoals we kunnen zien.

 1. Elbers
 2. Elber
 3. Elberg
 4. Elberson
 5. Elbert
 6. Elfers
 7. Elpers
 8. Elvers
 9. Elbertsen
 10. Elbar
 11. Elberdin
 12. Elberfeld
 13. Elbertson
 14. Elburn
 15. Elfer
 16. Elfert
 17. Elvert
 18. Elverud
 19. Elverum
 20. Eulberg
 21. Elbira
 22. Eliberto
 23. El ber
 24. Elbher
 25. Elver
 26. Eliberta
 27. Elbarh
 28. El barke
 29. El berti
 30. El-berni
 31. Elveris
 32. Elbarki
 33. Elboraey
 34. Elborai
 35. Elfarsi
 36. Elbrow
 37. Elbourne
 38. Elbir
 39. Elbarni
 40. Elbergui