Achternaam EmelianoMeer weten over de achternaam Emeliano is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Emeliano in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Emeliano leven.

De Emeliano achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Emeliano, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Emeliano zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Emeliano

Bekijk kaart van de achternaam Emeliano

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Emeliano ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Emeliano draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Emeliano die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Emeliano vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Emeliano zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Emeliano onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Emeliano in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (205)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (29)
 3. Brazilië Brazilië (13)
 4. Nicaragua Nicaragua (3)
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 6. Ghana Ghana (1)
 7. Maleisië Maleisië (1)
 8. Peru Peru (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. Singapore Singapore (1)
 11. Turks- en Caicoseilanden Turks- en Caicoseilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Emeliano hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Emeliano in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Emeliano de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Emeliano een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Emeliano enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Emeliano. Dit komt doordat de achternaam Emeliano vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Emeliano stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Emeliano.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Emeliano veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Emeliano, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Emeliano, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Emeliano, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Emeliano met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Emelianov
 2. Emiliano
 3. Emeline
 4. Emelyanov
 5. Emiliani
 6. Emelina
 7. Emiliana
 8. Emilian
 9. Emelianova
 10. Emelianoff
 11. Emelyanova
 12. Emilien
 13. Emline
 14. Emling
 15. Emelinda
 16. Emelyn
 17. Emiliyan
 18. Emelyanoff
 19. Emel'yanov
 20. Emlin
 21. Eneland
 22. Emelander
 23. Emlyn
 24. Emilienne
 25. Emilene
 26. Emelyanenko
 27. Enland
 28. Emlen
 29. Enlund
 30. Emilianowicz