Achternaam EndahlMeer weten over de achternaam Endahl is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Endahl in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Endahl leven.

De Endahl achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Endahl, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Endahl zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Endahl

Bekijk kaart van de achternaam Endahl

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Endahl ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Endahl draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Endahl die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Endahl vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Endahl zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Endahl onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Endahl in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (162)
 2. Denemarken Denemarken (57)
 3. Zweden Zweden (18)
 4. Noorwegen Noorwegen (8)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Endahl hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Endahl in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Endahl de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Endahl een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Endahl. Dit komt doordat de achternaam Endahl vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Endahl veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Endahl, zoals we kunnen zien.

 1. Endl
 2. Endel
 3. Endale
 4. Endler
 5. Entil
 6. Endle
 7. Endley
 8. Endlich
 9. Entler
 10. Endellan
 11. Endelin
 12. Endelman
 13. Endeladze
 14. Emedoli
 15. Entholzer