Achternaam LaanayaMeer weten over de achternaam Laanaya is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Laanaya in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Laanaya leven.

De Laanaya achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Laanaya, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Laanaya zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Laanaya

Bekijk kaart van de achternaam Laanaya

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Laanaya ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Laanaya draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Laanaya die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Laanaya vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Laanaya zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Laanaya onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Laanaya in de wereld

 1. Marokko Marokko (3303)
 2. Frankrijk Frankrijk (91)
 3. Spanje Spanje (58)
 4. Mauritanië Mauritanië (13)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 6. Italië Italië (2)
 7. België België (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Finland Finland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Laanaya hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Laanaya in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Laanaya de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Laanaya een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Laanaya. Dit komt doordat de achternaam Laanaya vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Laanaya stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Laanaya.

 1. Laanaia
 2. Lanaya
 3. Lannay
 4. Launay
 5. Leanya
 6. Laan
 7. Lahna
 8. Laina
 9. Lamay
 10. Lanao
 11. Lanau
 12. Laney
 13. Laniyo
 14. Lanna
 15. Lannoy
 16. Lannoye
 17. Lanoy
 18. Lanway
 19. Lany
 20. Lanyi
 21. Launa
 22. Launey
 23. Launoy
 24. Layana
 25. Layna
 26. Leana
 27. Leanna
 28. Leany
 29. Liana
 30. Llana
 31. Lonnay
 32. Lana
 33. Laiana
 34. Lianna
 35. Lamiaa
 36. Luana
 37. Lamya
 38. Lamyaa
 39. Loana
 40. Lanwa