Achternaam SastrodimedjoMeer weten over de achternaam Sastrodimedjo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Sastrodimedjo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Sastrodimedjo leven.

De Sastrodimedjo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Sastrodimedjo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Sastrodimedjo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Sastrodimedjo

Bekijk kaart van de achternaam Sastrodimedjo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Sastrodimedjo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Sastrodimedjo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Sastrodimedjo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Sastrodimedjo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Sastrodimedjo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Sastrodimedjo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Sastrodimedjo in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (10)
 2. Suriname Suriname (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Sastrodimedjo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Sastrodimedjo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Sastrodimedjo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Sastrodimedjo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sastrodimedjo. Dit komt doordat de achternaam Sastrodimedjo vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Sastrodimedjo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sastrodimedjo.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Sastrodimedjo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Sastrodimedjo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Sastrom
 2. Sastrada
 3. Sastre
 4. Sastriques
 5. Sastron
 6. Seastrom
 7. Sastres
 8. Sastregener
 9. Saster
 10. Sastry
 11. Sasturain
 12. Seastrand
 13. Sestero
 14. Sestier
 15. Sestrada
 16. Sestri
 17. Sestrich
 18. Shastri
 19. Sistero
 20. Sistro
 21. Sjostrom
 22. Sostre
 23. Sostres
 24. Sustaire
 25. Sasturrias
 26. Sestrem
 27. Saxtrup
 28. Seastrunk
 29. Sester
 30. Sestorain
 31. Sextro
 32. Shastry
 33. Sistare
 34. Sister
 35. Sistere
 36. Sisterna
 37. Sisternes
 38. Sistrunk
 39. Sjostrand
 40. Sostarich