Achternaam SchwindMeer weten over de achternaam Schwind is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Schwind in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Schwind leven.

De Schwind achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Schwind, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Schwind zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Schwind

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Schwind ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Schwind draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Schwind die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Schwind vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Schwind zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Schwind onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Schwind in de wereld

 1. Duitsland (5383)
 2. Verenigde Staten (2309)
 3. België (121)
 4. Brazilië (100)
 5. Oostenrijk (66)
 6. Argentinië (60)
 7. Canada (57)
 8. Australië (50)
 9. Frankrijk (44)
 10. Zwitserland (35)
 11. Nederland (19)
 12. Engeland (16)
 13. Zweden (7)
 14. Luxemburg (5)
 15. Zuid-Afrika (3)
 16. Tsjechische Republiek (3)
 17. Spanje (3)
 18. Turkije (2)
 19. China (2)
 20. Colombia (2)
 21. Italië (2)
 22. Thailand (1)
 23. Vietnam (1)
 24. Republiek Congo (1)
 25. Denemarken (1)
 26. Dominikaanse Republiek (1)
 27. Israël (1)
 28. Jordanië (1)
 29. Zuid-Korea (1)
 30. Liechtenstein (1)
 31. Noorwegen (1)
 32. Nieuw-Zeeland (1)
 33. Pakistan (1)
 34. Slowakije (1)
 35. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Schwind hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Schwind in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Schwind de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Schwind een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.