Achternaam SmedingMeer weten over de achternaam Smeding is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Smeding in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Smeding leven.

De Smeding achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Smeding, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Smeding zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Smeding

Bekijk kaart van de achternaam Smeding

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Smeding ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Smeding draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Smeding die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Smeding vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Smeding zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Smeding onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Smeding in de wereld

 1. Nederland Nederland (1031)
 2. Canada Canada (91)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (43)
 4. Zweden Zweden (23)
 5. Australië Australië (8)
 6. Uruguay Uruguay (7)
 7. Frankrijk Frankrijk (5)
 8. Noorwegen Noorwegen (5)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. België België (2)
 11. Mexico Mexico (2)
 12. Brazilië Brazilië (1)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. China China (1)
 15. Cyprus Cyprus (1)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Estland Estland (1)
 18. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Smeding hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Smeding in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Smeding de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Smeding een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Smeding hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Smeding maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Smeding veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Smeding, zoals we kunnen zien.

 1. Sending
 2. Sinding
 3. Sanding
 4. Samedini
 5. Snoding
 6. Sandin
 7. Sandine
 8. Sandino
 9. Schmedding
 10. Schmieding
 11. Sendin
 12. Sendino
 13. Sindin
 14. Smetana
 15. Sneden
 16. Sundin
 17. Sundine
 18. Simidin
 19. Schmeiding
 20. Sandini
 21. Sondang
 22. Snodin
 23. Samdan
 24. Sanden
 25. Sandeno
 26. Sandiano
 27. Sandon
 28. Sandona
 29. Sandone
 30. Santin
 31. Santine
 32. Santini
 33. Senden
 34. Sendon
 35. Sinden
 36. Sindone
 37. Sindoni
 38. Smeaton
 39. Smeiton
 40. Smetanca