Achternaam Van polMeer weten over de achternaam Van pol is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Van pol in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Van pol leven.

De Van pol achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Van pol, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Van pol zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Van pol

Bekijk kaart van de achternaam Van pol

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Van pol ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Van pol draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Van pol die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Van pol vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Van pol zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Van pol onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Van pol in de wereld

 1. Nederland Nederland (614)
 2. België België (37)
 3. Duitsland Duitsland (16)
 4. Frankrijk Frankrijk (3)
 5. Thailand Thailand (3)
 6. Canada Canada (2)
 7. Denemarken Denemarken (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Van pol hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Van pol in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Van pol de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Van pol een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Van pol enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van pol. Dit komt doordat de achternaam Van pol vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Van pol stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Van pol.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Van pol veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Van pol, zoals we kunnen zien.

 1. Vanpool
 2. Vanpel
 3. Van pels
 4. Van poole
 5. Van polen
 6. Van bel
 7. Vanabel
 8. Vanpelt
 9. Vanpolen
 10. Vinopal
 11. Vunipola
 12. Van bael
 13. Van baal
 14. Van-pelt
 15. Vanbelle
 16. Vaneveld
 17. Vannevel
 18. Van belle
 19. Van polanen
 20. Van uffel
 21. Van velde
 22. Van offel
 23. Van balen
 24. Van nevel
 25. Vanbaalen
 26. Vanbalen
 27. Vanbuhler
 28. Vanfleet
 29. Vanvalen
 30. Vanvalin
 31. Vanvelsor
 32. Vanvlack
 33. Vanvleck
 34. Vanvleet
 35. Vanvliet
 36. Van baelen
 37. Van uffele
 38. Van velden
 39. Van velpen
 40. Van velsen