Achternaam AasheimMeer weten over de achternaam Aasheim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aasheim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aasheim leven.

De Aasheim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aasheim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aasheim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aasheim

Bekijk kaart van de achternaam Aasheim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aasheim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aasheim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aasheim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aasheim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aasheim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aasheim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aasheim in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (1624)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (240)
 3. Zweden Zweden (14)
 4. Zwitserland Zwitserland (3)
 5. Engeland Engeland (3)
 6. Brazilië Brazilië (2)
 7. Denemarken Denemarken (2)
 8. België België (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Letland Letland (1)
 12. Nederland Nederland (1)
 13. Filipijnen Filipijnen (1)
 14. Rusland Rusland (1)
 15. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aasheim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aasheim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aasheim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aasheim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aasheim stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aasheim.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aasheim hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aasheim maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aasheim, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aasheim, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aasheim met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Asheim
 2. åsheim
 3. Aasen
 4. Achim
 5. Ahkim
 6. Aschim
 7. Ashen
 8. Asim
 9. Aussem
 10. Achem
 11. Asem
 12. Ashena
 13. Akhim
 14. Assem
 15. Aachen
 16. Ashene
 17. Ashwin
 18. Askem
 19. Achen
 20. Achin
 21. Aghemo
 22. Ahsain
 23. Ahsam
 24. Ahsen
 25. Aichen
 26. Aisne
 27. Asam
 28. Asami
 29. Asani
 30. Ascain
 31. Ascham
 32. Asen
 33. Asiain
 34. Asien
 35. Asin
 36. Asini
 37. Askain
 38. Askam
 39. Asken
 40. Askham