Achternaam AndariasMeer weten over de achternaam Andarias is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Andarias in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Andarias leven.

De Andarias achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Andarias, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Andarias zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Andarias

Bekijk kaart van de achternaam Andarias

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Andarias ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Andarias draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Andarias die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Andarias vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Andarias zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Andarias onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Andarias in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (253)
 2. Pakistan Pakistan (172)
 3. Spanje Spanje (112)
 4. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (99)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Italië Italië (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Andarias hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Andarias in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Andarias de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Andarias een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Andarias. Dit komt doordat de achternaam Andarias vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Andarias, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Andarias, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Andarias met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Andara
 2. Andaraz
 3. Anderas
 4. Andraas
 5. Andras
 6. Andreas
 7. Andria
 8. Andrial
 9. Andrian
 10. Andries
 11. Andris
 12. Andaran
 13. Andrius
 14. Andarcia
 15. Andryas
 16. Andrios
 17. Andriss
 18. Andary
 19. Andera
 20. Anderes
 21. Anderica
 22. Anderiz
 23. Anderman
 24. Anders
 25. Andora
 26. Andorca
 27. Andorra
 28. Andra
 29. Andradas
 30. Andrae
 31. Andraos
 32. Andrasi
 33. Andray
 34. Andrea
 35. Andreae
 36. Andreasi
 37. Andreis
 38. Andres
 39. Andress
 40. Andrews