Achternaam NaftanailaMeer weten over de achternaam Naftanaila is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Naftanaila in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Naftanaila leven.

De Naftanaila achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Naftanaila, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Naftanaila zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Naftanaila

Bekijk kaart van de achternaam Naftanaila

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Naftanaila ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Naftanaila draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Naftanaila die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Naftanaila vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Naftanaila zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Naftanaila onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Naftanaila in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (265)
 2. Spanje Spanje (19)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 4. Canada Canada (4)
 5. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 6. Italië Italië (1)
 7. Nederland Nederland (1)
 8. Rusland Rusland (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Naftanaila hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Naftanaila in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Naftanaila de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Naftanaila een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Naftanaila enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Naftanaila veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Naftanaila, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Naftanaila, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Naftanaila, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Naftanaila met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Nabatanzi
 2. Napton
 3. Napthine
 4. Naptin
 5. Nahabedian
 6. Nahapetyan
 7. Napodano
 8. Neptune
 9. Novotna
 10. Novotnak
 11. Nabiuddin
 12. Nabutono
 13. Nepton
 14. Neptun
 15. Nevadini
 16. Novotni
 17. Novotney
 18. Novotny
 19. Novotn
 20. Novotná
 21. Novotný