Mayotese AchternamenAls u hier bent, komt dat omdat u hebt besloten de 300 meest voorkomende achternamen in Mayotte te bekijken. Sommige Mayotese achternamen heb je waarschijnlijk al eens gehoord, maar het zal je misschien verbazen dat er achternamen op deze lijst staan waarvan je niet wist dat ze zo vaak voorkwamen in een land als Mayotte. In deze lijst hebben we volledig bijgewerkte statistische informatie over de meest voorkomende familienamen onder Mayotesers, dus als u wilt weten of uw familienaam zou opvallen in Mayotte, waarschuwen we u dat als hij niet op deze lijst staat, ja, uw familienaam enigszins ongewoon zou zijn in het land van de Mayotesers. Als uw familienaam echter tussen deze 300 familienamen voorkomt, zult u, zo vrezen wij, om andere kwaliteiten moeten opvallen, aangezien u als familienaam voor Mayotesers vrij gewoon zult zijn

Meest voorkomende Mayotese achternamen

Kende u al deze achternamen uit Mayotte

?

Als u het goed ziet, staat er naast elke achternaam in deze lijst een nummer. Dat aantal is het aantal mensen dat die achternaam in Mayotte draagt. Natuurlijk is dit het officiële cijfer volgens de laatste statistieken die in Mayotte zijn gemaakt, en die houden geen rekening met Mayotesers, maar met mensen die momenteel in het land wonen. Het is dus mogelijk dat u in Mayotte een familienaam vindt waarvan u heel goed weet dat het niet een van de Mayotese familienamen is, dat kan u helpen om een idee te krijgen van het aantal mensen uit hetzelfde land waaruit de familienaam afkomstig is, die naar Mayotte zijn geëmigreerd en die zich daar hebben gevestigd om te leven.

Het hebben van informatie over achternamen helpt ons om informatie te hebben over onze geschiedenis, maar ook over de geschiedenis van verschillende landen. Als we weten welke achternamen op dit moment het meest voorkomen in Mayotte, kunnen we een momentopname maken van de huidige realiteit van het land. Op die manier, en door de gegevens die we hebben over de familienamen in het huidige Mayotte te vergelijken met de meest voorkomende familienamen in Mayotte honderd of tweehonderd jaar geleden, kunnen we een idee krijgen van hoe de Mayotese samenleving is veranderd en welke invloed migratie kan hebben gehad op een land als Mayotte.

Het is ook interessant om na te gaan wat de huidige gegevens zijn van de meest gebruikte familienamen in de buurlanden van Mayotte, en of zij familienamen gemeen hebben of dat de toevalligheden integendeel minimaal of onbestaande zijn. Op die manier kunnen we raden wat voor betrekkingen Mayotte met zijn buurlanden onderhoudt, en of er al dan niet sprake is geweest van mobiliteit tussen de landen. Zoals u ziet, kunnen een paar eenvoudige statistieken over achternamen in Mayotte veel meer informatie geven dan op het eerste gezicht lijkt.

Een paar eenvoudige statistieken over achternamen in Mayotte kunnen veel meer informatie geven dan op het eerste gezicht lijkt.

Verrast één van deze Mayotese achternamen u?

Wat denkt u, heeft u in deze lijst van 300 Mayotese achternamen al een achternaam gezien die uw bijzondere aandacht heeft getrokken? Heeft u een achternaam gemist waarvan u dacht dat die in Mayotte veel voorkwam, maar die niet in de lijst bleek te staan? Als u uw onderzoek op de websites van andere landen voortzet, zult u waarschijnlijk een achternaam vinden waarvan u dacht dat het een van de Mayotese achternamen was en die in een ander land dan Mayotte meer blijkt voor te komen. Soms verbazen de gegevens ons, maar dat stimuleert ons om meer te willen weten over achternamen en de redenen waarom de 300 meest voorkomende achternamen in Mayotte degene zijn die wij in deze lijst presenteren, en niet andere. Wij moedigen u aan uw onderzoek voort te zetten.