Achternaam äijäläMeer weten over de achternaam äijälä is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam äijälä in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam äijälä leven.

De äijälä achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van äijälä, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam äijälä zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam äijälä

Bekijk kaart van de achternaam äijälä

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal äijälä ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam äijälä draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle äijälä die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam äijälä vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam äijälä zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als äijälä onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer äijälä in de wereld

 1. Finland Finland (1094)
 2. Zweden Zweden (10)
 3. Noorwegen Noorwegen (7)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 5. Luxemburg Luxemburg (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal äijälä hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam äijälä in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen äijälä de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen äijälä een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met äijälä. Dit komt doordat de achternaam äijälä vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam äijälä stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met äijälä.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam äijälä veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met äijälä, zoals we kunnen zien.

 1. Aijala
 2. Acilu
 3. Agila
 4. Aichele
 5. Aigle
 6. Aixala
 7. Aixela
 8. Aizola
 9. Ajala
 10. Ajalla
 11. Ajello
 12. Ajila
 13. Akil
 14. Aqili
 15. Asiala
 16. Asilo
 17. Asioli
 18. Aujla
 19. Azilu
 20. Ajil
 21. Akila
 22. Asiel
 23. Aqil
 24. Ajl
 25. Acila
 26. Ajelie
 27. Akgül
 28. Agil
 29. Ajcal
 30. Azille
 31. Asil
 32. Ajili
 33. Ajel
 34. Akiola
 35. Acioli
 36. Aguilà
 37. Aguiló
 38. Asillo
 39. Akilli
 40. Asila