Achternaam ágostonMeer weten over de achternaam ágoston is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ágoston in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ágoston leven.

De ágoston achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ágoston, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ágoston zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ágoston

Bekijk kaart van de achternaam ágoston

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ágoston ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ágoston draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ágoston die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ágoston vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ágoston zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ágoston onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ágoston in de wereld

 1. Hongarije Hongarije (5712)
 2. Roemenië Roemenië (117)
 3. Slowakije Slowakije (16)
 4. China China (1)
 5. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Litouwen Litouwen (1)
 8. Nederland Nederland (1)
 9. Zweden Zweden (1)
 10. Singapore Singapore (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ágoston hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ágoston in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ágoston de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ágoston een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ágoston enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam ágoston stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ágoston.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ágoston veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ágoston, zoals we kunnen zien.

 1. Agoston
 2. Agostin
 3. Agosto
 4. Agostoni
 5. Augosto
 6. Agost
 7. Agosta
 8. Agosteo
 9. Agosti
 10. Agostine
 11. Agostini
 12. Agostino
 13. Agusten
 14. Agustin
 15. Agusto
 16. Augustin
 17. Augusto
 18. Augustoni
 19. Augustson
 20. Augustyn
 21. ágústsson
 22. Agostina
 23. Agustoni
 24. Agasto
 25. Agastin
 26. Accosta
 27. Acosta
 28. Agesta
 29. Agostines
 30. Agostinho
 31. Agusta
 32. Agusti
 33. Agustina
 34. Agustine
 35. Agustini
 36. Agustsson
 37. August
 38. Augusta
 39. Auguste
 40. Augusti