Achternaam árnadóttirMeer weten over de achternaam árnadóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam árnadóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam árnadóttir leven.

De árnadóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van árnadóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam árnadóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam árnadóttir

Bekijk kaart van de achternaam árnadóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal árnadóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam árnadóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle árnadóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam árnadóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam árnadóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als árnadóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer árnadóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (1805)
 2. Denemarken Denemarken (16)
 3. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (13)
 4. Zweden Zweden (13)
 5. Noorwegen Noorwegen (4)
 6. Spanje Spanje (3)
 7. Canada Canada (1)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal árnadóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam árnadóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen árnadóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen árnadóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árnadóttir. Dit komt doordat de achternaam árnadóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam árnadóttir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árnadóttir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Arnadottir
 2. Arnati
 3. Arnauti
 4. Arnatt
 5. Ahrndt
 6. Armati
 7. Armatis
 8. Arnadillo
 9. Arnado
 10. Arnaout
 11. Arnaudi
 12. Arnaut
 13. Arnauto
 14. Arnautov
 15. Arnautovic
 16. Arnautu
 17. Arnder
 18. Arndorfer
 19. Arndt
 20. Arndts
 21. Arnett
 22. Arnette
 23. Arnott
 24. Arnaudin
 25. Armadori
 26. Arnaudet
 27. Arnaudot
 28. Arndtsen
 29. Aarnouts
 30. Ahrendt
 31. Arameta
 32. Aranada
 33. Arandia
 34. Araneta
 35. Aranot
 36. Arant
 37. Arantave
 38. Arantegui
 39. Arantes
 40. Aranton