Achternaam árnasonMeer weten over de achternaam árnason is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam árnason in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam árnason leven.

De árnason achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van árnason, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam árnason zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam árnason

Bekijk kaart van de achternaam árnason

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal árnason ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam árnason draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle árnason die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam árnason vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam árnason zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als árnason onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer árnason in de wereld

 1. IJsland IJsland (1700)
 2. Denemarken Denemarken (22)
 3. Zweden Zweden (7)
 4. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Noorwegen Noorwegen (1)
 8. Nepal Nepal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal árnason hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam árnason in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen árnason de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen árnason een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árnason. Dit komt doordat de achternaam árnason vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam árnason hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árnason maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam árnason, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam árnason, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam árnason met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Arnason
 2. Arneson
 3. Arnison
 4. Arnson
 5. árnastein
 6. Aaronson
 7. Arenson
 8. Arnas
 9. Arnesen
 10. Arnoso
 11. Arnston
 12. Aronson
 13. Aronsson
 14. Arnesson
 15. Arinson
 16. Ahrns
 17. Airington
 18. Aranas
 19. Arancon
 20. Aranso
 21. Arenas
 22. Arencon
 23. Arinas
 24. Arincon
 25. Arington
 26. Armas
 27. Armasa
 28. Armesin
 29. Armisen
 30. Arnac
 31. Arnaez
 32. Arnais
 33. Arnaiz
 34. Arnaus
 35. Arnaz
 36. Arnaza
 37. Arnejo
 38. Arnes
 39. Arnesani
 40. Arness