Achternaam ársælsdóttirMeer weten over de achternaam ársælsdóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ársælsdóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ársælsdóttir leven.

De ársælsdóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ársælsdóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ársælsdóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ársælsdóttir

Bekijk kaart van de achternaam ársælsdóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ársælsdóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ársælsdóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ársælsdóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ársælsdóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ársælsdóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ársælsdóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ársælsdóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (91)
 2. Denemarken Denemarken (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ársælsdóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ársælsdóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ársælsdóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ársælsdóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ársælsdóttir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam ársælsdóttir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ársælsdóttir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. ársælsson
 2. Archuletta
 3. Argelati
 4. Arselli
 5. Arsilia
 6. Arseli
 7. Arslani
 8. Arsllani
 9. Araceli
 10. Arasil
 11. Arcalis
 12. Arcelin
 13. Arcelli
 14. Arcelloni
 15. Archuleta
 16. Arcolani
 17. Argelaguer
 18. Argelaguet
 19. Argeli
 20. Argelli
 21. Argilaguet
 22. Argilar
 23. Arizaleta
 24. Arquelada
 25. Arsalane
 26. Arsilly
 27. Arslan
 28. Arslanian
 29. Arsola
 30. Arzilda
 31. Auerswald
 32. Argelia
 33. Arrazola-oñate
 34. Arrokalde
 35. Arrocalde
 36. Arejolaleibar
 37. Aregullin
 38. Areceli
 39. Arcilia
 40. Arsalan