Achternaam árvaiMeer weten over de achternaam árvai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam árvai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam árvai leven.

De árvai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van árvai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam árvai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam árvai

Bekijk kaart van de achternaam árvai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal árvai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam árvai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle árvai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam árvai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam árvai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als árvai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer árvai in de wereld

 1. Hongarije Hongarije (5407)
 2. Slowakije Slowakije (186)
 3. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (6)
 4. Engeland Engeland (2)
 5. België België (1)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Israël Israël (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal árvai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam árvai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen árvai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen árvai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam árvai enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árvai. Dit komt doordat de achternaam árvai vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam árvai hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met árvai maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam árvai veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met árvai, zoals we kunnen zien.

 1. árva
 2. Arvai
 3. Arbai
 4. Arva
 5. Arvay
 6. árabe
 7. Aarab
 8. Arab
 9. Arabi
 10. Araib
 11. Arapi
 12. Aravi
 13. Arba
 14. Arbi
 15. Arfa
 16. Aribi
 17. Arifi
 18. Arpa
 19. Arpaia
 20. Arpi
 21. Arribi
 22. Arrivi
 23. Arrobi
 24. Arrufi
 25. Arvayo
 26. Arvey
 27. Arvia
 28. Arvie
 29. Arpaio
 30. Arufi
 31. Arap
 32. Arebi
 33. Arefi
 34. Arfi
 35. Araabi
 36. Arrifai
 37. Arhab
 38. Araab
 39. Arrab
 40. Araf