Achternaam ásbjörnsdóttirMeer weten over de achternaam ásbjörnsdóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ásbjörnsdóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ásbjörnsdóttir leven.

De ásbjörnsdóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ásbjörnsdóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ásbjörnsdóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ásbjörnsdóttir

Bekijk kaart van de achternaam ásbjörnsdóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ásbjörnsdóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ásbjörnsdóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ásbjörnsdóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ásbjörnsdóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ásbjörnsdóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ásbjörnsdóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ásbjörnsdóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (129)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ásbjörnsdóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ásbjörnsdóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ásbjörnsdóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ásbjörnsdóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásbjörnsdóttir. Dit komt doordat de achternaam ásbjörnsdóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam ásbjörnsdóttir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásbjörnsdóttir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Asbjarnardóttir
 2. ásbjörnsson
 3. Asbjørnsen
 4. Asbjornson
 5. Asbjorn
 6. Asbjorsen
 7. Ahsbahs
 8. Asbaghi
 9. Aspesi
 10. Aspegorta
 11. Agbaosi
 12. Asvisio
 13. Agbessi
 14. åqvist
 15. Agbeshie
 16. Agabashvili
 17. Asvestas
 18. Acebes
 19. Aeschbacher
 20. Aigbogun
 21. Ajvazi
 22. Asbach
 23. Asbeck
 24. Aschbacher
 25. Ashbacher
 26. Ashbaker
 27. Askvig
 28. Aspaas
 29. Aspachs
 30. Aspas
 31. Aspegren
 32. Aspichueta
 33. Agbossou
 34. Ackovski
 35. Acevski
 36. Agbogan
 37. Azibekyan
 38. Akbiyik
 39. Acobas
 40. Asapchi