Achternaam ástþórssonMeer weten over de achternaam ástþórsson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ástþórsson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ástþórsson leven.

De ástþórsson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ástþórsson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ástþórsson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ástþórsson

Bekijk kaart van de achternaam ástþórsson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ástþórsson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ástþórsson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ástþórsson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ástþórsson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ástþórsson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ástþórsson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ástþórsson in de wereld

 1. IJsland IJsland (40)
 2. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ástþórsson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ástþórsson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ástþórsson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ástþórsson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ástþórsson. Dit komt doordat de achternaam ástþórsson vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ástþórsson, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ástþórsson, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ástþórsson met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. ástvaldsson
 2. ástþórsdóttir
 3. Astebro
 4. Astaburuaga
 5. Astbury
 6. Astifan
 7. Astop
 8. Astapenko
 9. Astaphan
 10. Astvacatryan
 11. Astapkov
 12. Astupenas
 13. Asadov
 14. Astable
 15. Astapova
 16. Astibia
 17. Astivia
 18. Astobi
 19. Astobieta
 20. Astobiza
 21. Astoviza
 22. Asttaf
 23. Astobitza
 24. Astawabi
 25. Asadpour
 26. Astapovich
 27. Akatapuria
 28. ástvaldsdóttir
 29. Astahova
 30. Astefanei
 31. Astaph
 32. Agatep
 33. Asadova
 34. Aztibia
 35. Asdfg
 36. Asdf
 37. Aziadapou
 38. Aktepe
 39. Azadov
 40. Active