Achternaam åhlénMeer weten over de achternaam åhlén is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam åhlén in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam åhlén leven.

De åhlén achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van åhlén, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam åhlén zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam åhlén

Bekijk kaart van de achternaam åhlén

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal åhlén ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam åhlén draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle åhlén die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam åhlén vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam åhlén zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als åhlén onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer åhlén in de wereld

 1. Zweden Zweden (872)
 2. Noorwegen Noorwegen (3)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 5. Australië Australië (1)
 6. Denemarken Denemarken (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal åhlén hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam åhlén in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen åhlén de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen åhlén een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åhlén. Dit komt doordat de achternaam åhlén vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam åhlén stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åhlén.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam åhlén veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met åhlén, zoals we kunnen zien.

 1. Ahlen
 2. Ahlin
 3. Além
 4. Ayllón
 5. Ahlem
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Aillon
 9. Ailon
 10. Alain
 11. Alan
 12. Alen
 13. Aleyn
 14. Alien
 15. Alin
 16. Allain
 17. Allan
 18. Allen
 19. Alleon
 20. Alleyn
 21. Allin
 22. Allion
 23. Allon
 24. Alluin
 25. Allyn
 26. Alon
 27. Alun
 28. Alwan
 29. Alwin
 30. Alwyn
 31. Alyan
 32. Alyn
 33. Aulan
 34. Aullon
 35. Aylin
 36. Ayllon
 37. Aylon
 38. Aylwin
 39. Aullan
 40. Aileen