Achternaam åkerblomMeer weten over de achternaam åkerblom is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam åkerblom in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam åkerblom leven.

De åkerblom achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van åkerblom, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam åkerblom zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam åkerblom

Bekijk kaart van de achternaam åkerblom

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal åkerblom ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam åkerblom draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle åkerblom die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam åkerblom vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam åkerblom zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als åkerblom onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer åkerblom in de wereld

 1. Zweden Zweden (1781)
 2. Finland Finland (281)
 3. Noorwegen Noorwegen (21)
 4. Engeland Engeland (4)
 5. Denemarken Denemarken (3)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Nederland Nederland (1)
 11. Singapore Singapore (1)
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal åkerblom hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam åkerblom in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen åkerblom de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen åkerblom een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åkerblom. Dit komt doordat de achternaam åkerblom vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam åkerblom stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åkerblom.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam åkerblom veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met åkerblom, zoals we kunnen zien.

 1. åkerberg
 2. Acerbo
 3. Ackerberg
 4. Akerberg
 5. Askerov
 6. Agerbo
 7. Accerbi
 8. Acerba
 9. Acerbi
 10. Acerbis
 11. Ackerfeld
 12. Ajerbi
 13. Akerfelt
 14. Askarov
 15. Askorbe
 16. Agerbi
 17. Akrivos
 18. Akerib
 19. Akervik
 20. Agharbi
 21. Aizkorbe
 22. Akhrif
 23. Akhrouf
 24. Ascorbe
 25. Aserraf
 26. Asgarov
 27. Ashurov
 28. Askarova
 29. Azcorbe
 30. Aservi
 31. Agrebi
 32. Ashyrov
 33. Aşirov
 34. Aşrafov
 35. Aşurov
 36. Ashirov
 37. Akaraba
 38. Akhrib
 39. Akrap
 40. Azerraf