Achternaam åkerströmMeer weten over de achternaam åkerström is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam åkerström in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam åkerström leven.

De åkerström achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van åkerström, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam åkerström zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam åkerström

Bekijk kaart van de achternaam åkerström

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal åkerström ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam åkerström draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle åkerström die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam åkerström vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam åkerström zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als åkerström onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer åkerström in de wereld

 1. Zweden Zweden (1864)
 2. Finland Finland (44)
 3. Denemarken Denemarken (16)
 4. Noorwegen Noorwegen (12)
 5. Zwitserland Zwitserland (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Estland Estland (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Griekenland Griekenland (1)
 10. Hong Kong Hong Kong (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal åkerström hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam åkerström in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen åkerström de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen åkerström een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam åkerström enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam åkerström stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åkerström.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam åkerström hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åkerström maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Akerstrom
 2. Ackers
 3. Ackerson
 4. Akers
 5. Akersloot
 6. Akerson
 7. Akurstein
 8. Akkersdijk
 9. Ackerknecht
 10. Ackhurst
 11. Agers
 12. Aggers
 13. Agresar
 14. Agrest
 15. Agresta
 16. Agreste
 17. Agresti
 18. Agresto
 19. Akarregi
 20. Akehurst
 21. Akeris
 22. Ashurst
 23. Azkargorta
 24. Azkarraga
 25. Aguergaray
 26. Askargorta
 27. Agresor
 28. Ackehurst
 29. Akursmørk
 30. Agerskov
 31. Akorjuru
 32. Akarsu
 33. Aguersif
 34. Acerreca
 35. Agerskow
 36. Akhurst
 37. Askerko
 38. Acarsa
 39. Accorsi
 40. Accursi