Achternaam åslundMeer weten over de achternaam åslund is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam åslund in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam åslund leven.

De åslund achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van åslund, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam åslund zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam åslund

Bekijk kaart van de achternaam åslund

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal åslund ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam åslund draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle åslund die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam åslund vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam åslund zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als åslund onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer åslund in de wereld

 1. Zweden Zweden (2350)
 2. Noorwegen Noorwegen (120)
 3. Duitsland Duitsland (7)
 4. Denemarken Denemarken (2)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Spanje Spanje (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Frankrijk Frankrijk (1)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal åslund hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam åslund in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen åslund de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen åslund een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åslund. Dit komt doordat de achternaam åslund vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam åslund stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åslund.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam åslund veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met åslund, zoals we kunnen zien.

 1. Aasland
 2. Aslun
 3. Ausland
 4. Ackland
 5. Acland
 6. Aislan
 7. Ajluni
 8. Akeland
 9. Ashland
 10. Askland
 11. Aslan
 12. Aslani
 13. Aslin
 14. Aslyn
 15. Aukland
 16. Aisling
 17. Aslina
 18. Aslen
 19. Asling
 20. Aslum
 21. Acklen
 22. Acklin
 23. Aclan
 24. Agelan
 25. Agulin
 26. Ajlouny
 27. Ashlin
 28. Ashline
 29. Asilona
 30. Askeland
 31. Aslam
 32. Aslami
 33. Aslanov
 34. Asllani
 35. Assalini
 36. Assalone
 37. Asselen
 38. Asselin
 39. Asseline
 40. Auckland