Achternaam åströmMeer weten over de achternaam åström is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam åström in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam åström leven.

De åström achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van åström, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam åström zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam åström

Bekijk kaart van de achternaam åström

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal åström ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam åström draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle åström die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam åström vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam åström zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als åström onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer åström in de wereld

 1. Zweden Zweden (8022)
 2. Finland Finland (559)
 3. Noorwegen Noorwegen (49)
 4. Estland Estland (8)
 5. Denemarken Denemarken (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. Frankrijk Frankrijk (2)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 10. Brazilië Brazilië (1)
 11. Botswana Botswana (1)
 12. China China (1)
 13. Spanje Spanje (1)
 14. Schotland Schotland (1)
 15. Griekenland Griekenland (1)
 16. IJsland IJsland (1)
 17. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal åström hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam åström in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen åström de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen åström een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam åström enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åström. Dit komt doordat de achternaam åström vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam åström stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åström.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam åström hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met åström maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam åström veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met åström, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam åström, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam åström, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam åström met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. åstrand
 2. Astrom
 3. Astré
 4. Aistrop
 5. Aostri
 6. Astrada
 7. Astrain
 8. Astran
 9. Astrana
 10. Astrau
 11. Astray
 12. Astres
 13. Astrie
 14. Astries
 15. Astroin
 16. Astrop
 17. Astros
 18. Astrua
 19. Astruc
 20. Astruga
 21. Astrup
 22. Astrus
 23. Astry
 24. Austran
 25. Austre
 26. Austreng
 27. Austri
 28. Austria
 29. Austrich
 30. Austry
 31. Astre
 32. Astrid
 33. Astro
 34. Astrov
 35. Astraea
 36. Austrie
 37. Astrino
 38. Astra
 39. Astroza
 40. Austral