Achternaam AadlandMeer weten over de achternaam Aadland is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aadland in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aadland leven.

De Aadland achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aadland, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aadland zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aadland

Bekijk kaart van de achternaam Aadland

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aadland ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aadland draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aadland die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aadland vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aadland zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aadland onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aadland in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (539)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (488)
 3. Canada Canada (45)
 4. Zweden Zweden (29)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Denemarken Denemarken (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aadland hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aadland in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aadland de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aadland een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aadland enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aadland. Dit komt doordat de achternaam Aadland vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aadland hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aadland maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aadland veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aadland, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aadland, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aadland, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aadland met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Adlani
 2. Adlan
 3. Adlam
 4. Adlmann
 5. Adlyn
 6. Atilano
 7. Atilana
 8. Adlung
 9. Addleman
 10. Adelen
 11. Adeling
 12. Adelman
 13. Adelmann
 14. Adelmund
 15. Adlawan
 16. Adleman
 17. Atalin
 18. Athlone
 19. Audlem
 20. Adelina
 21. Adeline
 22. Adelino
 23. Adlouni
 24. Adelin
 25. Audelino
 26. Autalan
 27. Adilina
 28. Adelinda
 29. Adlien
 30. Atalanta
 31. Atlante
 32. Adlem
 33. Atling
 34. Adelantado
 35. Adillon
 36. Athalin
 37. Attlmayr
 38. Attolini
 39. Attolino
 40. Adelmo