Achternaam AaenMeer weten over de achternaam Aaen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaen leven.

De Aaen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaen

Bekijk kaart van de achternaam Aaen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaen in de wereld

 1. Denemarken Denemarken (678)
 2. Noorwegen Noorwegen (181)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (58)
 4. Schotland Schotland (10)
 5. Zweden Zweden (9)
 6. Canada Canada (6)
 7. Thailand Thailand (5)
 8. Finland Finland (4)
 9. Engeland Engeland (4)
 10. Brazilië Brazilië (3)
 11. Duitsland Duitsland (3)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Bahrein Bahrein (1)
 14. China China (1)
 15. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. India India (1)
 18. Iran Iran (1)
 19. Maleisië Maleisië (1)
 20. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Auen
 2. Ayen
 3. Aanei
 4. Aem
 5. Ahem
 6. Ahin
 7. Ahn
 8. Ahon
 9. Ahun
 10. Ain
 11. Ameh
 12. Amey
 13. An
 14. Anae
 15. Ane
 16. Anea
 17. Anei
 18. Aneu
 19. Aney
 20. Ann
 21. Aon
 22. Aoun
 23. Aun
 24. Awan
 25. Ayan
 26. Ayeni
 27. Ayon
 28. Ame
 29. Ayena
 30. Awene
 31. Aam
 32. Aneo
 33. Aiin
 34. Awin
 35. Ahaim
 36. Aham
 37. Ahayan
 38. Aheim
 39. Ahina
 40. Ahne