Achternaam AakoukMeer weten over de achternaam Aakouk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aakouk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aakouk leven.

De Aakouk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aakouk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aakouk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aakouk

Bekijk kaart van de achternaam Aakouk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aakouk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aakouk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aakouk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aakouk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aakouk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aakouk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aakouk in de wereld

 1. Nederland Nederland (27)
 2. België België (8)
 3. Engeland Engeland (1)
 4. Irak Irak (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aakouk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aakouk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aakouk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aakouk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aakouk enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aakouk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aakouk.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aakouk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aakouk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aakouk veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aakouk, zoals we kunnen zien.

 1. Aakhus
 2. Aazouz
 3. Akkous
 4. Aazouzi
 5. Aazzouz
 6. Achoux
 7. Acock
 8. Akouch
 9. Aksak
 10. Akyuz
 11. Ashok
 12. Assouik
 13. Assous
 14. Aycock
 15. Azouz
 16. Azzouz
 17. Ajok
 18. Akos
 19. Azzoug
 20. Agok
 21. Akkoç
 22. Aikuj
 23. Ayusuk
 24. Akjouj
 25. Akkus
 26. Akoko
 27. Azzous
 28. Aziouz
 29. Ahsous
 30. Akoakou
 31. Assouak
 32. Akus
 33. Azouak
 34. Azuk
 35. Akik
 36. Azkak
 37. Aucock
 38. Awcock
 39. Aaziz
 40. Aazzouzi