Achternaam AakulaMeer weten over de achternaam Aakula is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aakula in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aakula leven.

De Aakula achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aakula, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aakula zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aakula

Bekijk kaart van de achternaam Aakula

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aakula ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aakula draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aakula die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aakula vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aakula zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aakula onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aakula in de wereld

 1. India India (62845)
 2. Finland Finland (178)
 3. Estland Estland (12)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Zweden Zweden (7)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aakula hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aakula in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aakula de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aakula een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aakula enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aakula. Dit komt doordat de achternaam Aakula vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aakula hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aakula maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Akula
 2. Asula
 3. Azula
 4. Akila
 5. Akulu
 6. Acula
 7. Aakuloh
 8. Akla
 9. Accola
 10. Acella
 11. Ackel
 12. Agila
 13. Aguela
 14. Aguila
 15. Agulla
 16. Aixala
 17. Aixela
 18. Aizola
 19. Ajala
 20. Ajalla
 21. Ajila
 22. Akalai
 23. Akalay
 24. Akel
 25. Akella
 26. Akgul
 27. Akil
 28. Akl
 29. Akli
 30. Akol
 31. Akullo
 32. Akullu
 33. Aquila
 34. Asaul
 35. Asiala
 36. Askill
 37. Asla
 38. Asola
 39. Asolla
 40. Assila