Achternaam AalimMeer weten over de achternaam Aalim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aalim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aalim leven.

De Aalim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aalim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aalim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aalim

Bekijk kaart van de achternaam Aalim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aalim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aalim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aalim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aalim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aalim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aalim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aalim in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (16700)
 2. India India (1490)
 3. Marokko Marokko (170)
 4. Egypte Egypte (122)
 5. Nigeria Nigeria (18)
 6. Filipijnen Filipijnen (12)
 7. Maldiven Maldiven (10)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (9)
 9. Soedan Soedan (9)
 10. Tanzania Tanzania (9)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 12. Afghanistan Afghanistan (4)
 13. Engeland Engeland (4)
 14. Algerije Algerije (2)
 15. Zweden Zweden (2)
 16. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 17. Bangladesh Bangladesh (1)
 18. Ghana Ghana (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kenia Kenia (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aalim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aalim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aalim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aalim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aalim enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aalim hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aalim maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aalim veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aalim, zoals we kunnen zien.

 1. Alim
 2. Aalam
 3. Aallam
 4. Ahlem
 5. Ahlin
 6. Ahlm
 7. Ahlum
 8. Alam
 9. Alem
 10. Alimi
 11. Alimo
 12. Alin
 13. Allam
 14. Allem
 15. Allin
 16. Allum
 17. Alm
 18. Alom
 19. Alum
 20. Aylin
 21. Alima
 22. Ahlam
 23. Ailin
 24. Allom
 25. Ahlen
 26. Ahlheim
 27. Aileme
 28. Ailon
 29. Alaimo
 30. Alain
 31. Alama
 32. Alami
 33. Alamia
 34. Alamo
 35. Alan
 36. Alani
 37. Alania
 38. Aleem
 39. Aleme
 40. Alemi