Achternaam AallaMeer weten over de achternaam Aalla is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aalla in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aalla leven.

De Aalla achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aalla, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aalla zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aalla

Bekijk kaart van de achternaam Aalla

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aalla ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aalla draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aalla die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aalla vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aalla zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aalla onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aalla in de wereld

 1. Soedan Soedan (4954)
 2. India India (3365)
 3. Marokko Marokko (443)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (197)
 5. Spanje Spanje (21)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 7. Canada Canada (5)
 8. Egypte Egypte (4)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Algerije Algerije (1)
 13. Italië Italië (1)
 14. Niger Niger (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Qatar Qatar (1)
 17. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aalla hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aalla in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aalla de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aalla een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aalla. Dit komt doordat de achternaam Aalla vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aalla veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aalla, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aalla, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aalla, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aalla met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Alla
 2. Ayalla
 3. Aylla
 4. Aali
 5. Ahalli
 6. Ahola
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Aille
 10. Ailli
 11. Aillo
 12. Ailly
 13. Ala
 14. Alea
 15. Alia
 16. All
 17. Allah
 18. Allai
 19. Allay
 20. Alle
 21. Allea
 22. Alli
 23. Allia
 24. Allo
 25. Allua
 26. Ally
 27. Aloa
 28. Auila
 29. Aula
 30. Aulia
 31. Aull
 32. Aulle
 33. Aullo
 34. Ayala
 35. Ayela
 36. Ayla
 37. Ayola
 38. Alaa
 39. Aiela
 40. Alloa